DNA2017-12-22T09:23:24+00:00

DNA Aker consultancy

Wie ben ik en waar sta ik voor? Met enkele kernwoorden geef ik je vast een kijkje in mijn werkwijze. Strategisch werken, procesbewaking, flexibiliteit, actueel, resultaatgericht, eerlijkheid en verbetering. Laat deze kernwoorden los op jouw HR-afdeling en vooruitgang is gegarandeerd!

dna-resultaat

Resultaat

Wat moeten ontwikkelingen en veranderingen binnen je organisatie opleveren? En hoe vertaalt zich dat in euro’s? Wat zijn je quick wins en wat zijn je lange termijnoplossingen? Ik denk in resultaten en ga voor de hoogst mogelijke score voor jouw bedrijf.

dna-kennis

Kennis

Door mijn ruime ervaring en dus brede kennis van zaken ben ik zeer creatief. Ik ben hierdoor in staat in verschillende mogelijkheden en oplossingen te denken om op die manier de beste resultaten te bereiken. Van subsidies tot kostenbesparingen, op alle aspecten en vraagstukken bied ik kwaliteit.

dna-verbinden

Verbinden

Doen waar je goed in bent, dat is belangrijk. En durven uit te besteden. Je hoeft niet alles zelf te kunnen. Deze insteek kenmerkt mijn visie en werkwijze en zorgt ervoor dat jouw HR-afdeling eindelijk wordt verbonden met de rest van je organisatie. Die verbondenheid geldt ook voor jou en mij. En mocht het zo zijn dat niet ik, maar iemand anders je het beste verder kan helpen, dan zoek ik de juiste professional voor jou.

dna-kwaliteit

Kwaliteit

Ik ga altijd op zoek naar de beste oplossingen en  verschillende mogelijkheden voor je bedrijf. Wat moet je wel en wat juist niet meer doen? Alles voor de optimale bedrijfsvoering. Alleen de hoogste mogelijke kwaliteit qua inhoud, maar ook qua werkwijze telt. Mijn betrokkenheid stopt niet nadat de opdracht succesvol is afgerond, betrokkenheid blijft. Via mijn HR-servicedesk blijf ik actief bij jou en je bedrijf betrokken.

dna-duurzaam

Duurzaamheid

Goed personeel is essentieel voor een gezonde organisatie. Aandacht voor werknemerstevredenheid en gezondheid is tegenwoordig een belangrijk aspect van ondernemen. Daarom werken we op een maatschappelijk verantwoorde wijze aan duurzaamheid van je personeel, binnen én buiten de organisatie. Hoe stimuleren we hun persoonlijke ontwikkeling en daarmee het functioneren binnen jouw bedrijf? En zitten de juiste mensen op de juiste plek? Kritisch kijken naar dat laatste hoor hier zeker bij.  Middels een resultaatgerichte en onafhankelijke blik geef ik samen met jou antwoorden op deze vragen.

dna-maatwerk

Maatwerk

Alles kan op maat. Samen kunnen wij die die maat precies bepalen. Op basis van je wensen, je manier van werken en de fase waarin je bedrijf zich bevindt. Geen standaardprocedures maar samen passen en meten tot we de beste werkwijze hebben gevonden, voor jou, je mensen en je bedrijf.

Passen de kernwoorden uit mijn DNA bij jou?

NEEM CONTACT OP