HR Oplossingen2017-12-28T09:48:16+00:00

HR Consultancy

Aker HR consultancy levert elke vorm van HR ondersteuning . Dé uitkomst voor jouw organisatie.

Hoe het werkt? Je belt of mailt met concrete operationele HR-vragen. En je krijgt duidelijke, praktische antwoorden. Je kunt alles vragen als het gaat om vraagstukken rondom personeel. Hierbij moet je denken aan o.a. werving en selectie, aanname, ontslag, zwangerschap en andere verlofsituaties, personele regelingen, verzekeringen of ziekteverzuimbegeleiding.

Ook bij de opmaak van een HR handboek op maat word je ondersteund. Samen ontwikkelen we huisregels en/of bedrijfseigen (standaard) documenten, zoals functionerings- en beoordelingsformulieren. Er  wordt altijd naar het  volledige HR proces gekeken, zodat dit onder controle is en er onder andere ook gebruik kan worden gemaakt van de juiste subsidies.
Jouw onderneming. Jouw handboek.

Als je wilt wordt er een spreekuur georganiseerd bij jou op de zaak. Vragen van jou als ondernemer of van je werknemers beantwoord ik dan op locatie. De HR Servicedesk is altijd up to date en op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving en/of ontwikkelingen binnen het HR vakgebied. Zo blijven ook jullie altijd op de hoogte van de nieuwste trends binnen HR, zoals generatiemanagement, duurzame inzetbaarheid en de invloeden vanuit social media. En belangrijk: je vermijdt onnodige wetsovertredingen die door onwetendheid ontstaan.

Wil je een uur in de week of een dagdeel per maand van de HR Servicedesk gebruik maken? Alles is bespreekbaar en op maat. Neem nu contact op en we nemen de mogelijkheden samen door.

WEDDEN DAT WIJ HET ANTWOORD HEBBEN?

HR Interim

Aker consultancy schakelt snel en met daadkracht. Vanuit HR INTERIM geef ik advies en ondersteuning bij uiteenlopende HR vraagstukken. In de vorm van o.a. tijdelijke support bij onderbezetting door langdurig ziekte, zwangerschapsverlof en vacatures.

Ook kan ik ondersteunen tijdens een reorganisatie, bij het opzetten van een bedrijfseigen handboek P&O met de bijbehorende procedures. Maar ook bij bijvoorbeeld het implementeren van personele verzekeringen. Kortom: jouw werk wordt uit handen genomen.

Zoek je betrokkenheid bij jouw organisatie en de mensen? Zoek je deskundigheid, snelheid, kwaliteit met uiteindelijk een goed en duurzaam resultaat, ook na afronding van een project? Ik help je graag. Op jouw verzoek worden alle P&O gerelateerde onderwerpen in mijn HR Servicedesk ondergebracht waardoor er ECHT een structurele oplossing komt voor al jouw HR uitdagingen!

KLINKT DIT ALS EEN UITDAGING?

HR Undercover

Bij undercover denk je misschien aan spionnen en camera’s maar dat gaat het niet worden. Na overleg met jou bepalen we samen hoe mijn “undercover-rol”  het beste ingezet kan worden.

In iedere organisatie hebben werknemers kennis en bruikbare ideeën. Waarom maken we hier dan geen gebruik van? Het gaat zeker niet wollig worden maar vooral heel praktisch. En 1 ding is zeker: jouw HR organisatie gaat verbeteren.

WAT WIL JIJ VERBETEREN?

Welke bedrijven gingen je voor?

BEKIJK DE REFERENTIES