LinkedIn-ico-smfacebook-ico-smtwitter-ico-smyoutube-ico-smPinterest-ico-sm

HR SERVICEDESK

Ben je nog niet toe aan een eigen HR afdeling, besteed je je HR activiteiten liever uit of wil je je gewoonweg richten op je corebusiness? Aker consultancy levert elke vorm van HR ondersteuning met de HR Servicedesk. Dé uitkomst voor jouw organisatie.

 

Hoe het werkt? Je belt of mailt ons met concrete operationele HR-vragen. En wij komen met duidelijke, praktische antwoorden. Je kunt ons alles vragen over aanname, ontslag, ouderschaps- en zwangerschapsverlofsituaties, personele regelingen, ziekteverzuimbegeleiding en overige gezondheidsthema's. Ook bij de opmaak van bedrijfseigen (standaard) documenten, zoals functionerings- en beoordelingsformulieren helpen wij je graag. En we geven advies over het volledige administratieve proces, zodat je dit altijd onder controle hebt.

 

Als je dat wilt, verzorgen we spreekuren op maat bij je bedrijf voor vragen van jou als ondernemer of die van je werknemers.

De HR Servicedesk is altijd up to date. We houden je op de hoogte van de nieuwste trends binnen HR, zoals generatiemanagement, duurzame inzetbaarheid en de invloeden vanuit Social Media.

 

Wil je een uur in de week of een dagdeel per maand van de HR Servicedesk gebruik maken? Alles is bespreekbaar bij Aker consultancy en op maat. Neem nu contact met ons op en we nemen de mogelijkheden met je door.

 

Aker consultancy

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.